На въпросите Ви отговаря маг. фармацевт

0896 689 614

Marvi.bg » Хранителни добавки » Коса, кожа и нокти » Complete Pharma

ПО КАТЕГОРИЯ

СПЕЦИАЛНИ

ПО ПРОБЛЕМ

ПО ПРОИЗВОДИТЕЛ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Complete-Pharma, Колаген-Е Плюс - естествен колаген + екстракт от гроздови семена и витамин Е, 60 табл.

Complete-Pharma, Колаген-Е Плюс - естествен колаген + екстракт от гроздови семена и витамин Е, 60 табл.
Complete Pharma
Рейтинг: 1 2 3 4 5

не е наличен

Информация

Описание:

 • Специален комплекс за красива кожа.
 • Под формата на таблетки във бутилка.
 • С изявен благоприятен ефект при:

       - недохраненa кожа
       - финни линии и бръчки
       - нездрави нокти и коса
       - ранни признаци на стареене
       - болки в ставите и подуване в резултат на окислително увреждане
       - венозна недостатъчност, хронична венозна недостатъчност (CVI)
       - венозна тромбоза (кръвни съсиреци)
       - оток
       - чупливи капиляри
       - липса на активни колаген в кожата и ставите
       - UV  предизвикан стрес на кожата, което води до бръчки, изтъняване и други свързани с възрастта промени в кожата
       - нездравословен цвят на кожата

 • Активни съставки - Колаген тип I, Витамин Е и екстракт от гроздови семена /олигомерoпроантоцианиди/.
 • Подпомага лечението при: венозна недостатъчност и хронична венозна недостатъчност  (CVI), венозна тромбоза (кръвни съсиреци), оток, крехки капиляри.
 • Спомага за компенсиране на недостика на активен колаген в кожата и ставите и преодоляване на болките в ставите в резултат на окислително увреждане.
 • Съдейства за нормализиране на кожата при: стрес, предизвикан от ултравиолетовата радиация, нездравословен цвят на човешката кожа.
 • Анти-ейдж ефект.
 • Поддържа еластичността и нормалната структура на кожата.
 • Подобрява цялостното състояние на кожата.
 • Намалява дълбочината и размера на бръчките.
 • Без консерванти, изкуствени оцветители и аромати.
 • Хранителна добавка.


COMPLETE-PHARMA е финландско-тайландска компания, наложила се в последните няколко години като производител на съвременни хранителни добавки, отличаващи се с високо качество и ефективност. При разработването на своите продукти, компанията набляга на научните изследвания, разработките и използването на виококачествени стандартизирани съставки. По този начин се гарантира максимална ефикасност и въздействие върху здравето на хората. Всеки артикул е FDA сертифициран.


 КОЛАГЕН-E ПЛЮС хранителната добавка съдържа естествен колаген от канадска риба треска.

Колагенът е група от естествени протеини. Той е основен компонент на съединителната тъкан, и е най-разпространения протеин в човешкото тяло,  това е около 25% на 35% от цялото съдържание на протеин в човешкото тяло. Колагенът, под формата на продълговати фибрили, е най-вече открит във влакнестите тъкани като сухожилие, сухожилие и кожата, и е широко разпространен в роговицата, хрущяли, кости, кръвоносните съдове, червата, както и междупрешленните дискове. 
В мускулната тъкан колагена служи като основен компонент на ендомизиум. Колагенът представлява 1% до 2% от мускулната тъкан, и 6% от теглото на подобения на сухожилие мускул. Трябва да бъде подходяща и достатъчна доставката на колаген в тялото, това е  изключително необходимо. Установено е, че тялото ни губи колаген в размер на 1,5% годишно, започвайки от 25-годишна възраст. Колагенът функционира като хрондрозащитен агент, което означава, че защитава хрущяла и синовиалната течност срещу дегенерация. Изчерпването на колаген в кожата, води до образуването на бръчки и появата на други признаци на стареене. Друга функция на колагена е, че може да намали увреждането на ставите вследствие на окислителни процеси, и по този начин, намалява болките в ставите и подуването.                                     
Колагеновите хранителни добавки доставят необходимото количество колаген за организма попълвайки изчерпаните депа. Редовният прием на колаген като хранителна добавка прави кожата подхранена, ревитализирана и тя остава здрава, намалява се появата на финни линии и бръчки, укрепват ноктите и се подобрява състоянието на косата, колагена предпазва  от ранните признаци на стареене, като ги забавя. 
Ако искате да живеете живота си пълноценно, чувствайки се и изглеждайки млади, грижете се за вашето здраве и  набавяйте необходимото за тялото количество колаген. 
Колагенът погълнат през устата работи в цялото наше тяло, много е ефективен  и може да бъде полезен за кожата и други части на тялото ни. Той съдържа 15% глюкозамин сулфат и 15% хондроитин сулфат. Колагенът е нетоксичен и няма известни странични ефекти.
Препоръчително е да се взема колаген през устата под формата на хранителна добавка. Тъй като колагеновите, кремове могат само да овлажняват, но те всъщност не осигуряват допълнително колаген в организма, тъй като молекулата на колагена е твърде голяма, за да бъде погълната от кожата. Препоръчително е, ако приемате колаген  в допълнение, трябва да пиете много вода около 1-2 литра на ден или други течности.                                                                                          
 Витамин Е е мастно разтворим витамин с антиоксидантни свойства. Витамин Е съществува в осем различни форми ("изомери"). Алфа-токоферол е най-активната форма при хората. Витамин Е се предлага в естествени или изкуствени форми. Естествените форми обикновено са етикетирани с буквата "D" (например, D-алфа-токоферил ацетат), докато синтетичните форми са с надпис "DL" (например, DL-алфа-токоферил ацетат). КОЛАГЕН-E ПЛЮС добавка съдържа натурален витамин Е. 
Витамин Е укрепва имунната система, което помага за унищожаване на увредените клетки на кожата и по този начин помага за предотвратяване на развитието на рак на кожата. Като антиоксидант, витамин Е може да защитава от ултравиолетовите лъчи и другите свободни радикали, от замърсяване, стрес и пушене. Горния слой на кожата се състои отчасти от мастни киселини и витамин Е играе особено важна роля в защита на тези мастни киселини от свободните радикали. Това помага за облекчаване на възпалението, поддържане на кожата гладка и мека, като същевременно се защитава цвета на кожата, който може да се превърне жълтеникав ако мастните киселини се окислят. 
90% от свързаните с възрастта, кожни проблеми се смята, че са в резултат на излагане на слънце дълго време. UV лъчение вреди на клетъчната ДНК, което увеличава риска от рак на кожата и намалява имунната функция - нарушава способността за регенерация на  увредените тъкани. UV радиация уврежда колагена и еластичните влакна, като по този начин допринася за развитието на бръчки, изтъняване и други свързани с възрастта промени в кожата. Като мощен антиоксидант, с противовъзпалителни и имуностимулиращи способности, витамин Е може да предпазва от UV-индуциращи промени по кожата и увреждания, подобрява външения вид и регенерира  увредената кожа. 
Олигомерна проантоцианидин (OPCs) е основната активна съставка намерена в  гроздовите семена и вероятно е един от най-важните природни продукти открити през последните десетилетия. Те са богати на флавоноиди, съединения, които се считат за едни от най-мощните антиоксиданти (унищожават свободните радикали) които се срещат в природата. Свободните радикали действат разрушаващо на тъканите при почти всички хронични дегенеративни заболявания, включително сърдечно-съдови заболявания, артрит, хиперхолестеролемия и рак. OPCs, съдържащи се в семената  на гроздето са приблизително 2 пъти по-мощен от витамин Е и  4 пъти по-силен от витамин С. Действието на  OPCs включва анти-бактериални, анти-вирусни, антиканцерогенни, противовъзпалително, противоалергично, и съдоразширяващи свойства. Освен това инхибира липидната пероксидация, тромбоцитната агрегация, пропускливостта на капилярите и несигурността, както и засяга ензимните системи, включително фосфолипаза А2, ксантиноксидаза, циклооксигеназа, и липоксденаза. Ефективен е срещу атеросклерозата и други сърдечно-съдови заболявания. OPCs подпомага колагеновите структури и инхибира унищожаването на колагена, укрепва стените на капилярите и кръвоносните съдове, намалява отока, като стабилизира капилярните стени. OPCs показва 75% намаляване на симптомите на венозна недостатъчност. 
OPCs се свързват с термина "Френски парадокс ", наблюдавано е, че при голям прием на мазнини във Франция не се увеличава заболеваемостта от атеросклероза и други сърдечно-съдови заболявания. 
  Счита се, че защитата на колагена е много важна за здравето, тъй като позволява червените кръвни клетки да проникнат в микрокапилярната система като се  предотвратява проникването на течности от малки кръвоносни съдове. OPCs защитава 1 - антитрипсинa, химикал, който пази ензимите от разграждащия се колаген, еластин и хиалуронова киселина, както и директно подтиска тези вещества от увреждане на  ензимите. Съобщава се че OPCs намаляват отока, въз основа на стабилизиране на капилярната стена и предотвратяването на нарастването на капилярна пропускливост. За лица, получили екстракт от гроздови семена (300 мг дневно), се съобщава за 75% намаляване на симптомите свързани с венозната недостатъчност. Еднократното приемане на OPCs (150 mg) води до увеличение на венозния тонус при пациенти с разширени вени. Пациенти в напреднала възраст или такива със спонтанно или лекарствено-индуцирана ниска капилярната резистентност показват забележимо подобрение (53% от лекувани лица) в капилярната резистентност след две седмици на лечение с 150 мг OPCs дневно. 
  Също e билo докладванo за PAF инхибиращата способност на OPCs от гроздови семена, с действие, сравнимо с това на аспирина. За OPCs от гроздови семена, неутрализира липид пероксидиращото увреждане на клетъчните мембрани чрез унищожаване на свободните радикали, включително хидроксили, липид пероксиди и желязо-индуцирана липидна пероксидация. Този ефект може да бъде полезен при защита от повишени холестеролни нива. А лабораторните изследвания съобщават, че еднократна доза от OPCs от гроздови семена (100-150 мг) увеличава съпротивлението на кръвната плазма срещу оксидативния стрес, екстракт от гроздови семена подобрява устойчивостта на оксидативната модификация на LDL, показва забавяне в  окисляването на липопротеините с ниска плътност.Начин на прием: По 2 таблетки дневно, по време на хранене.

По схема - 20 дневен цикъл, който се редува с 10 дни почивка.

 

 

Съдържание в 2 табл. COMPLETE COLLAGEN-E PLUS:

Колаген тип I извлечен от риба (Marine collagen type-I -Japan) 500 mg
Витамин Е ( vitamin E) 20 mg /15 IU
Екстракт от гроздови семена ( Grape Seed) 2400 mg / 60 mg, 

от който

Олигомеро-проантоцианидини (Oligomeric Proanthocyanidins) 57 mgНе съдържа: изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.


Не превишавайте препоръчаната доза за дневен прием! 
Не използвайте като заместител на разнообразното хранете!

Съхранение:
На хладно и сухо място, недостъпно за деца.


Възможни са разлики в цените и наличностите на продуктите в онлайн аптеката и във физическите ни обекти!

Коментари (0)

Продукта "Complete-Pharma, Колаген-Е Плюс - естествен колаген + екстракт от гроздови семена и витамин Е, 60 табл." не е коментиран.
Бъдете първият коментирал в Marvi.bg!

Подобни продукти

Ставолек, за здрави стави, 425 мг., 30 капс.

Описание: При затруднено движение, болки и скованост на гърба, врата и ставите на крайниците При повишени физически натоварвания, вкл. във възстановителен период след травми и преумора За подобряване изграждането на ставите и укрепване на
11.00лв.

Ставолек, стоп на болката в ставите, 75 мл.

За свободно движение на ставите, мускулите и сухожилията Предназначение/ Eфекти: При затруднено движение, болки и скованост на гърба, врата и ставите на крайниците Подпомага кожата и облекчава неразположението Състав: Палмово масло, кокосо
8.87лв.

VICHY Neovadiol Substitutive Complex, Дневен моделиращ крем /компенсиращ комплекс/ - за суха кожа, 50 мл.

Описание:Дневен моделиращ крем.За суха кожа.Подходящ при: - жени в менопауза - дълбоки бръчки и отпускане чертите на лицетоАктивни съставки - Pro-Xylane, Hepes, Hedione, глицерин, масло от кайсиеви ядки, масло от Карите, масло от оризов
57.17лв.

VICHY Neovadiol Gf, Крем за околоочен контур и устни, 15 мл.

Искате наистина да усетите промяна? Направете 6 седмичен тест с Виши NeOVADIOL контур за изглаждане на бръчките около очите и устните. Виши NeOVADIOL крем за околоочен контур ще изглади Вашата кожа и ще Ви освободи окончателно от грижата
50.04 лв.
47.30лв.

VICHY Neovadiol Substitutive Complex, Нощен регенериращ крем /компенсиращ комплекс/, 50 мл.

Описание:Нощен регенериращ крем.За всеки тип кожа.Подходящ при: - жени в менопауза - дълбоки бръчки и отпускане чертите на лицетоАктивни съставки - Pro-Xylane, Hepes, Hedione, Eperuline, кафеин, глицерин.С Термална вода Виши.Възвръща пл
59.43лв.

АКЦИЯ ISISPHARMA Glyco-A 10%, Крем-пилинг с гликолова киселина - подмладяващ ефект, 30 мл.

Описание:Подмладяващ крем за лице с пилинг ефект.За всеки тип кожа.Активна съставка - висока концентрация на гликолова киселина Glyco-A 10%.Редуцира бръчките и активира обновяването на клетките.Ексфолира епидермиса, изглажда и омекотява пов
25.80 лв.
18.15лв.
MaxMedica, Колаген + Зеленоуста мида
Ruboril
Betty

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж

verified by

payment methods
© 2011 Аптеки МАРВИ, всички права запазени.