На въпросите Ви отговаря маг. фармацевт

0896 689 614

Marvi.bg » Цветни есенции на Бах » Комбинирани еликсири » Les Fleurs Essences de Bach

Elixirs & Co, Dr. Bach / Д-р Бах, Комбиниран цветен еликсир - СПЕШНА ПОМОЩ /при шок и паника/, 20 мл.

Elixirs & Co, Dr. Bach / Д-р Бах, Комбиниран цветен еликсир - СПЕШНА ПОМОЩ /при шок и паника/, 20 мл.
Les Fleurs Essences de Bach
Рейтинг: 1 2 3 4 5
28 , 08лв.

Информация

Пътят към здравето започва с постигането на душевна хармония и баланс! 

С цветята на Д-р Бах - излекувай душата си!


 

Описание:

 • Комбиниран цветен Био еликсир - СПЕШНА ПОМОЩ.
 • Подходящ за:

      - при състояние на шок и паника /панически атаки/

      - при изпадане в емоционална криза

      - при случаи на предстоящи предизвикателства

      - при внезапно връхлетяли проблеми

 • Под формата на концентрат / капки.
 • Съдържа цветове от диворастящи растения - Повет, Гарвански лук, Склерантус, Хелиантум, Слабонога, Дива ябълка, Джанка.
 • Незабавно връща комфорта и спокойствието.
 • Облекчава болката.
 • Дава сила.
 • Готов за употреба.
 • Стъклено шишенце с цветен еликсир + капкомер.
 • Подходящ за бебета, деца, подрастващи и възрастни.
 • Уникална Био лечебна есенция.
 • Без никакви странични действия.
 • Изцяло природен продукт.
 • Производител - Франция.


Уникална концепция от Био продукти с цветята на Д-р Бах за живот, изпълнен с хармония! 38-те цветни есенции са натурални лечебни есенции, създадени от диворастящи цветя, растения и дървета. Техните активни съставки се извличат по естествен начин и запазват в Био алкохол /Bio brandy/. 

През 1930 г. известният английски лекар Едуард Бах прави уникално откритие! Той установява, че някои цветя и растения имат силата да лекуват специфични състояния и емоционален дисбаланс. Тези удивителни цветни есенции подпомагат балансирането на емоционалното състояние, като по този начин организмът се запазва здрав и устойчив срещу болестите.

"Les Fleurs De Bach" e една от първите компании, която предоставя широка гама от висококачествени цветни еликсири за душевната хармония, красота и здраве, баланс на съзнанието и тялото. А извличането на есенциите става по абсолютно автентичните методи на Д-р Бах, за да се гарантира най-добър ефект от приложението им!


 Цветният Био еликсир на Д-р Бах СПЕШНА ПОМОЩ /URGENCES/ е предназначен за овладяване на психическото равновесие при внезапно настъпили състояния на шок и паника; при изпадане в емоционална криза; при случаи на предстоящи предизвикателства. СПЕШНА ПОМОЩ на Д-р Бах незабавно възвръща вътрешното равновесие и комфорт. Дава сила и увереност, че може да се справиш в всяко предизвикателство. Облекчава болката.

 Представлява специална точна комбинация от екстракти от красивите слънчеви цветове на растения, събрани от екологично чисти райони и приготвени по автентична рецепта на Д-р Бах - Повет, Гарвански лук, Склерантус, Хелиантум, Слабонога, Дива ябълка, Джанка.

Слабонога - Тези хора говорят и мислят бързо. Много са темпераментни, нетърпеливи, не могат да чакат, стават нервни и раздразнителни. Дразнят се от бавни хора. В ежедневието си се натоварват прекомерно със задачи. Постоянно изпитват вътрешно напрежение. Не могат да стоят спокойно, усещат, че постоянно трябва да правят нещо. След терапията стават търпеливи и неизбухливи. Освобождават се от чувството на раздразнителност и нервност. Приемат нещата спокойно и уравновесено. 

Повет /Clematis/ - CLEMATIS-хората се отдръпват в своя собствен свят от мечти и фантазии. Те показват малък интерес към ежедневния живот. Това са разсеяни хора, на които им липсва съсредоточеност и имат лоша памет. Предпочитат да са сами със своите мечти, вместо на практика да подобрят настоящето си положение. Имат нужда от много сън и са сънени през деня. CLEMATIS може да се използва в случаи на припадъци или кома ( В тези случаи: напръскай лекарството около устните на пациента). Полезно е и ако чувстваш лекота в главата си, когато не се чувстваш напълно тук и сега. След терапията те връщат тук и сега. Дават вдъхновение и порив за живот и действие и интерес от реалния живот. 

Гарвански лук /Витлеемска звезда/ - Много здравословно лекарство за всички резултати от шок - умствен или физически. Няма значение кога е бил шокът: преди години (или дори при раждането ти) или вчера. Когато не е преодолян психологически шок, не е разрешен енергетично, той може да се прояви в някакъв вид вътрешно вцепенение/притъпяване или във физически оплаквания, например истерични симптоми като невъзможност да вървиш-виждаш-чуваш след травмираща случка или лоши новини. Но всъщност шок може да се получи при всички видове физически болести. Често случаите на съпротивляване на терапията изискват Вителеемска звезда, понеже забравена травма или шок, блокира процеса на оздравяване. След терапията се усеща успокоение , баланс и хармония на духа и тялото.

Хрущялка /Склерантус/ - Ако не можеш да избереш между две възможности или мнения: днес А изглежда благодатно, утре Б, на следващия ден се връщаш към възможност А, и тази колебливост продължава и продължава, тогава е време да вземеш SCLERANTUS. Също така и при постоянно променящото се настроение от тъжен към щастлив може да се отбележи нуждата от SCLERANTUS. Или променящи се психически симптоми или честа смяна на енергичност и апатия. Вътрешната нестабилност може да се прояви и като "пътна болест". Тези хора не се доверяват нито на себе си, нито на другите (не търсят съвет). След терапията се усеща баланс в решенията, определяне на целите без колебливост ,решителност и вътрешна сигурност. 

Хелиантум - При хора, които страдат от панически атаки или изострено и парализиращо чувство на страх. При внезапно събуждане, причинено от кошмари. След терапията се възвръща спокойствието. Дава сила в трудни ситуации. Премахва страха и действа окуражаващо.

Дива ябълка За хора, които имат чувството, че са нечисти или мръсни /това може да е физическо усещане, например заради екзема, но и чувство или мислена идея за нечистота, като да мразиш себе си за “мръсните” си мисли или желания/. Тези хора прекаляват в чистенето на себе си или на своите домове. Те обръщат прекомерно внимание на малки подробности, които могат да направят цялото несъвършено. Помага ни да възстановим вътрешния си ред, да се почувстваме отново в кожата си - хармонични и подредени.

Джанка В случай, че се страхувате да загубите своя разсъдък или самоконтрол. Тя е лекарство за много напрегнати хора на ръба на нервно разстройство. Те могат да са тежко депресирани, да имат чувството, че ще полудеят. Усещане, че са "седнали върху бомба, която всеки един момент ще гръмне". Лекарството помага и при много емоционални изблици на агресия, истерия и пристъпи на невъздържаност, където хората се страхуват да не изгубят контрол и да наранят себе си или други. CHERRY PLUM е добро решение при неврози и психози, както при острите състояния на паника с двигателна възбуда, така и при хроничните умствени и физически проблеми. Дава душевно спокойствие и здрав разум. Спира разрушителните идеи.


Комбинираният цветен еликсир е специален лечебен концентрат на растителна основа за приготвяне на напитка, чрез разреждане с вода. Готов за употреба! 


Начин на прием:

Обичайната дозировка е приготвяне на напитка, като в чаша с вода(около 200 мл.) разтворите 4-ри капки от комбинирания цветен еликсир. Приемайте ги до ШЕСТ пъти в ЕДНО денонощие. В този случай важно е приеманите дози да се разпределят сутрин след ставане, два пъти преди обяд, два пъти след обяд и вечер преди лягане. Желателно е да се приемат на гладно, но не е задължително. Може също да разтворите 12 капки във вода (1 литър) и да пиете от тази вода през деня. Важно е да се приемат регулярно разпределени в денонощието.

Успоредно с тях може да продължите да приемате и други предписани лекарствени средства.   Състав: 

Оригинално био-бренди (99,6%) 40% vol и екстракти от диворастящи цветя 0,4% (1/250): Повет, Гарвански лук, Склерантус, Хелиантум, Слабонога, Дива ябълка, Джанка.Съхранение : Да се съхранява на сухо и хладно място, защитено от преки слънчеви лъчи, недостъпно за малки деца. Препоръчваме да държите далеч от ел.уреди и такива излъчващи електромагнитни вълни - предполага се, че това отнема от силата на еликсира.


Възможни са разлики в цените и наличностите на продуктите в онлайн аптеката и във физическите ни обекти!

Коментари (6)

pepa marinova 29 / 05 / 2013

тези капки могат ли да се използват при паническо разстройство или трябва да се комбинират и с други от вашите капки

Marvi.bg 29 / 05 / 2013

pepa marinova

тези капки могат ли да се използват при паническо разстройство или трябва да се комбинират и с други от вашите капки

Спешните капки на Д-р Бах са предназначение за прием в момент на пристъп на паника. За преодоляване на вътрешните страхове /основен проблем при паническо разстройство/ е подходящ Комбинираният цветен еликсир - ПРОТИВ СТРАХОВЕ. http://www.marvi.bg/dr-bach-d-r-bah-kombiniran-cveten-elixir-protiv-strahove-20-ml-3501.html

ради 02 / 09 / 2016

Използвам капките за спешна помощ но имам панически атаки трябва ли да комбинирам и капките за страх заедно с тези

Marvi.bg 07 / 09 / 2016

ради

Използвам капките за спешна помощ но имам панически атаки трябва ли да комбинирам и капките за страх заедно с тези

Капките Рескю Ремеди /ЗА СПЕШНА ПОМОЩ/ не са предназначени за продължителен прием. Може да приемате капки СПЕШНА ПОМОЩ за период от 1 седмица например, след което да преминете към капките на д-р Бах против страх.

Мария 15 / 02 / 2017

Здравейте. Моите ПА ми се отразяват и чрез физически симптоми в ходилото, като скованост, изтръпване, мравучкане, треперене и прочие. Прочетох, че капките Спешна помощ могат да се приемат мах. 1 седмица. Аз искам да комбинирам от тях, от Идеи Фикс и от тези за Изтощение. След като приемам 1 седмица от Спешните капки кога най-рано мога пак да слагам от тях, след какъв интервал ? Благодаря предварително !

Marvi.bg 17 / 02 / 2017

Мария

Здравейте. Моите ПА ми се отразяват и чрез физически симптоми в ходилото, като скованост, изтръпване, мравучкане, треперене и прочие. Прочетох, че капките Спешна помощ могат да се приемат мах. 1 седмица. Аз искам да комбинирам от тях, от Идеи Фикс и от тези за Изтощение. След като приемам 1 седмица от Спешните капки кога най-рано мога пак да слагам от тях, след какъв интервал ? Благодаря предварително !

Спешни капки може да използвате във всяка ситуация, когато изпитате тревожност, напрежение, страх, уплах /т.е. при моментни състояния/. Ако изберете правилно цветната комбинация подходяща за Вас, не би трябвало да се нуждаете от Спешни капки за дълъг период от време.

Подобни продукти

Nature's Way, СВЕЩЕН БОСИЛЕК / ТУЛСИ, 450 мг., 60 капс.

Здраве и дълголетие чрез лечебната сила на природата! Описание: Стандартизиран екстракт от Свещен босилек.Изявен адаптоген. Намалява стреса и предпазва от него. Увеличава издръжливостта. Укрепва имунната система. Поддържа сърцето, белите др
39.13лв.

Jamieson, Сибирски Жен-Шен, 650 мг., 100 капс.

Описание:100% чист екстракт от корени на Сибирски женшен.Подобрява концентрацията и жизнеспособността.Притежава мощен анти-стрес ефект.Препоръчва за облекчаване на умората, намаляване на безпокойството и подсилване на имунната система.Намал
20.09 лв.
18.54лв.

Nature's Way, ГЛОГ (плод), 510 мг., 100 капс.

Hawthorn (fruit) 100 капсулиХранителна добавка Подпомага кръвообръщението, укрепва сърцето и сърдечно-съдовата система. Помага при нервни разстройства и безсъние. Съдържание: Глог (плод) 1,53 g, Въглехидрати 1 g, Калории 5; Други съставки:
25.97лв.

Nature's Way, ХМЕЛ (цвят), 310 мг., 100 капс.

Hops Flowers 100 капсулиХранителна добавкаБилкова хранителна добавка за облекчаване на нервни разстройства. Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза
16.67лв.

Nature's Way, ШЛЕМНИК (билка), 425 мг., 100 капс.

Описание:Високо стандартизиран екстракт от Шлемник под формата на капсули.Положително въздействие върху сърдечно-съдовата система.Нормализира ритъма на сърцето и стабилизира кръвното налягане.Препоръчителен при хипертония, разстройства на н
27.20лв.

Nature's Way, ЮКА (стебло), 520 мг., 100 капс.

Yucca100 капсулиХранителна добавка Американското „Дърво на живота! Юката е истински благодат за хората с хронични заболявания на дебелото черво(колит, лениви черва).Сапонините на юката се прилагат с успех за лечението на ставните забо
23.22лв.
Alpecin
EuroPharma
Christian of Roma

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж

verified by

payment methods
© 2011 Аптеки МАРВИ, всички права запазени.