На въпросите Ви отговаря маг. фармацевт

0896 689 614

Marvi.bg » Хигиена » Дамски тампони » ELLEN AB

СПЕЦИАЛНИ

ПО ПРОБЛЕМ

ПО ПРОИЗВОДИТЕЛ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

ELLEN Mini, Пробиотични дамски тампони, 14 бр.

ELLEN Mini, Пробиотични дамски тампони, 14 бр.
ELLEN Mini, Пробиотични дамски тампони, 14 бр.
ELLEN AB
Рейтинг: 1 2 3 4 5

не е наличен

Информация

Описание:

 • Дамски пробиотични тампони.
 • Размер - Мини/при слаба менструация - леко кървене/.
 • Особено препоръчителни за:

        - жени, които страдат от дисбаланс на вагиналната микрофлора

        - по време на всички видове антибиотична терапия

 • Съдържат патентован пробиотичен комплекс Lacto Naturel /L. gasseri LN40, L. fermentum LN99 и L. rhamnosus LN113/.
 • Възстановява нормалната вагинална флора.
 • Поддържат естественото Ph в интимната област.
 • Осигурява отлична защита срещу развитие на гъбични вагинални и уроинфекции.
 • Намалява риска от поява на интимни проблеми - дразнене, парене, сърбеж и неприятно усещане.
 • Намалява появата на неприятни секрети - "бяло течение".
 • Надеждна защита по време на "трудните дни".
 • Предотвратява появата на неприятни последствия след посещение на басейн или море.
 • Клинично доказана ефективност.
 • Лесни за използване - компактни и дискретни.
 • Осигуряват чувство на комфорт и удобство.
 • Бързо действие - до 90 минути от приложение на първия тампон.
 • Дълготраен ефект.
 • Напълно безопасни.
 • Отлично качество.
 • Материал - 100% вискоза.
 • Подходящ за жени от всички възрасти, дори и за млади момичета с редовна менструация.
 • Медицинско изделие.
 • Производител - Швеция.


 Млечнокиселите бактерии са естествен компонент на гениталния тракт на жената и имат първостепенно значение за доброто вагинално здраве и поддържане на балансирани вагинални нива на Ph. През живота си обаче, всяка жена се сблъсква с фактори, които се отразяват неблагоприятно върху вагиналната среда: месечен цикъл, бременност, менопауза, сексуална активност. Най-честите интимни неудобства са сърбеж, парене, прекомерно вагинално течение, сухота, дразнене и болка по време на секс. Ако не се обърне навреме внимание на тези симптоми, това може да доведе до сериозна бактериална инфекция или кандидоза /гъбична инфекция/. Затова е изключително важно да се реагира навреме и да се възстанови баланса на вагиналната микрофлора.

  Имаме огромното удоволствие да Ви представим първите по рода си дамски ПРОБИОТИЧНИ тампони Ellen, продукт на фармацевтичната компания Ellen AB /Швеция/, с които "онези дни" вече няма да бъдат повод за притеснение и в същото време ще се погрижат да възстановят и поддържат вагиналната микрофлора здравословна и балансирана.

Пробиотичните тампони Ellen са продукт на дългогодишни изследвания, създадени от бактериолози, гинеколози и биохимици, за да осигурят най-добрия продукт за поддържане интимното здраве на жените.

Елън са пробиотични тампони за жени с бактериален дисбаланс на влагалището; бактериален дисбаланс, възникнал в резултат на различни видове антибиотични терапии; жени, които държат на високо качество на дамските тампони.

Всеки Ellen Probiotic Tampon съдържат патентован комплекс Lacto Naturel, който от своя страна се състои от 3 щама полезни пробиотични бактерии - най-често срещаните пробиотични видове в здрава вагинална флора /L. gasseri LN40, L. fermentum LN99 и L. rhamnosus LN113/.

Къде точно се крие тайната на пробиотичните тампони Ellen?

Пробиотичните млечно-кисели бактерии се прилагат в центъра на тампона. Когато топлата менструална течност проникне в тампона, "полезните" бактерии се активизират и се разпространяват по повърхността на тампона. Тук млечно-киселите бактерии произвеждат млечна киселина и допринасят за поддържане на нормалната вагинална флора. Трябва да отбележим, че това се случванапълно регулярно и естествено, и за разлика от останалите подобни продукти, тук няма никаква опасност от предозиране, разтичане, дискомфорт и т.н. 

Действието и ефекта от приложението на пробиотичните тампони, настъпва до 90 минути след приложение. А ползите са изключителни!

Спомагат за нормализиране на вагиналната флора, а оттам и редуцира неприятните симптоми като парене, сърбеж, дразненеВъзстановява бактериалната флора след лечение с антибиотициПоддържат нормалното влагалищно PhНамаляват появата на неприятни секрети - т.нар. "бяло течение". Осигурява отлична защита срещу развитие на бактериална или гъбична инфекция на влагалището и уринарния тракт /цистит/. Действа "директно в целта" и въздейства много по-бързо, за разлика от пробиотиците приемани през устата. И не на последно място - осигуряват надеждна защита в "трудните дни". Всички ползи от употребата на Ellen тампони са подкрепени с редица научни изследвания.

Лесни за употреба, дискретни и напълно безопаснипробиотичните тампони Ellen имат гладка и фина повърхност, без власинки. При приложение, тампонът се разширява и се адаптира към тялото за пълен комфорт и удобство. 

И не напоследно място ще обърнем внимание на уникалната технология на опаковане на всеки един от тампоните Елън. Запечатани в специална метална кутия, така че пробиотичните бактерии са напълно защитени срещу различните условия на околната среда и запазват всички свои полезни свойства.

Пробиотичните тампони ELLEN се предлагат в 3 размера: Мини, Нормал и СуперНачин на употреба:

Важно е да измиете добре ръцете си преди и след поставянето на тампон. Издърпайте памучния конец и се уверете, че е здрав. Поставете пръста си на дъното на тампона и леко поставете. Тампонът е правилно паставен, когато вече не го усещате. Извадете тампона чрез издърпване на конеца.

Тампонът трябва да остане във влагалището най-малко 90 минути, тъй като е необходимо време за освобождаване на пробиотичните бактерии. 

За поддържане на здравословна вагинална флора, използвайте редовно, в продължение на най-малко три последователни менструации или по схемата 3 х 3 х 3 /най-малко 3 тампона ELLEN дневно, за 3 последователни менструални дни, в 3 последователни месеца/.Съдържание в 1 бр. ELLEN PROBIOTIC TAMPON:

Патентован пробиотичен комплекс Lacto Naturel: 

L. gasseri LN40, L. fermentum LN99 и L. rhamnosus LN113

най-малко 8х10 CFU LN бактерии.

Свали:


Възможни са разлики в цените и наличностите на продуктите в онлайн аптеката и във физическите ни обекти!

Коментари (0)

Продукта "ELLEN Mini, Пробиотични дамски тампони, 14 бр." не е коментиран.
Бъдете първият коментирал в Marvi.bg!

Подобни продукти

ELLEN Normal, Пробиотични дамски тампони, 12 бр.

Описание:Дамски пробиотични тампони.Размер - Нормал /при нормална менструация/.Особено препоръчителни за: - жени, които страдат от дисбаланс на вагиналната микрофлора - по време на всички видове антибиотична терапияСъдържат патентован про
20.35 лв.
18.35лв.

ELLEN Super, Пробиотични дамски тампони, 8 бр.

Описание:Дамски пробиотични тампони.Размер - Супер /при обилна менструация/.Особено препоръчителни за: - жени, които страдат от дисбаланс на вагиналната микрофлора - по време на всички видове антибиотична терапияСъдържат патентован пробио
18.35лв.
Swiss Image
MaxMedica, Колаген + Зеленоуста мида
Christian of Roma

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж

verified by

payment methods
© 2011 Аптеки МАРВИ, всички права запазени.