На въпросите Ви отговаря маг. фармацевт

0896 689 614

Marvi.bg » Kозметика » Био / Натурална козметика » P.W.M. GAMA

P.M.W. GAMA, VirumIntima / ВирумИнтима Успокояващ и регенериращ гел, 250 мл.

P.M.W. GAMA, VirumIntima / ВирумИнтима Успокояващ и регенериращ гел, 250 мл.
P.W.M. GAMA
Рейтинг: 1 2 3 4 5
37 , 08   30 , 82лв.

Информация

Описание:

 • Успокояващ и регенериращ гел.
 • За външно приложение.
 • Показания:

         - за ежедневна интимна хигиена

 • Активни съставки - алантоин, пантенол, фукогел, легактив, екстракт от люспи на елда, екстракт от зелен овес, екстракт от листа на хамамелис виргиниана, екстракт от кора на английски дъб, млечна киселина, деклурон, хиалуронова киселина.
 • Подпомага имунната система и защитава срещу неблагоприятни лезии в лигавицата.
 • Поддържа равновесието на полезната микрофлора в интимните зони.
 • Значително намаляване на тенденциите за инфекции и възпалителни състояния на чувствителната кожа на интимните части, независимо от възрастта.
 • Ефективно намаляват симптомите като сърбеж или парене, които често придружават раздразненията върху кожата.
 • Подобрява хидратацията на кожата и лигавиците.
 • Действа срещу различни възпаления, инфекции , като предпазва срещу повторната им поява. 
 • Без парабени.
 • Хипоалергенен.
 • Производител - Полша.

 

 ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ е предназначен заежедневна интимна хигиена, той се грижи за нашите чувствителни интимни зони (на перинеума / ануса), предпазва от подуване, успокоява раздразнените области на кожата. ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ имапротивовъзпалителен ефект, намалява симптомите, свързани с възпалителни изменения върху засегнатите зони, като сух сърбеж или парене. Регенерира, овлажнява, допринася за повишаване на еластичността на кожата. Активните съставки, съдържащи се в продукта действат благоприятно на естествената микрофлора като оставят дълготрайно усещане за свежест, и помагат да сеподдържа физиологичното равновесие в областта на интимните зони. Козменичният продукт ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ не съдържа парабени.

ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ е тестван под наблюдението на лекари-специалисти: дерматолози, венеролози, гинеколози и акушери. Това е високо ефективен козметичен продукт с лек, приятен аромат и подходяща консистенция, която може лесно да се нанася върху кожата.

Лекарите специалисти - дерматолози, венеролози, гинеколози и акушери са потвърдили, че изпитвания козметичния продукт, ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ, може да се препоръчва за ежедневна грижа на интимните зони за хора от всички възрасти, при които съществува тенденция за поява на инфекции и раздразнения в тези области.

Има много активни ингредиенти в състава на ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ с успокояващо и регенериращо действие:

АЛАНТОИН - проявява успокояващо и регенериращо действие, стимулира клетъчното делене, като допринася за обновяването и заздравяването на увредените зони на епидермиса; намалява зачервяването и възпалението на кожата; овлажнява, омекотява и изглажда епидермиса, като го предпазва от външните фактори.

ПАНТЕНОЛ - лесно достига по-дълбоките слоеве на кожата, намалява загубата на вода през епидермиса, което дава възможност за ефективно овлажняване на кожата, прави я мека и еластична; стимулира клетъчното делене, което допринася за оздравяването и регенерацията на кожата; подпомага зарастването на рани, възпаления и незначителни щети върху кожата, както и белези, укрепва липидната бариера на епидермиса, действа успокояващо и противовъзпалително. Кожата го понася много добре, без да причинява раздразнения или алергии.

ФУКОГЕЛ - полизахарид - фукоза, намалява реактивността на кожата, повишава клетъчното делене и има регенериращо и хидратиращо действие.
ЛЕГАКТИВ – комплекс на растителна основа, богат на флавоноиди, рутин, хесперидин, нарингин и стероидни сапонини - рускогенин. Този състав му позволява да предпазва от подуване, като допринася за отпушване почистване на порите на кожата; стимулира кръвообращението и проявява противовъзпалително действие. 
ЕКСТРАКТ ОТ ЛЮСПИ(ШУШУЛКИ) НА ЕЛДА – действа противовъзпалително на кожата, грижи се за кръвоносните съдове.

ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕН ОВЕС - подхранва кожата, успокоява раздразненията и спомага за регенерирането на кожата, има интензивни овлажняващи свойства. 
ЕКСТРАКТ ОТ ЛИСТАТА НА ХАМАМЕЛИС ВИРГИНИАНА (AMERICAN WITCH-HAZEL) - флавоноидът, съдържащ се в екстракта му позволява да укрепва и защитава стените на кръвоносните съдове; Той има антибактериално действие - танините и етерното масло проявяват бактериостатична и антивирусна активност.

ЕКСТРАКТ ОТ КОРА НА АНГЛИЙСКИ ДЪБ - намерените в кората на английския дъб танини проявяват противовъзпалителни, стягащи и антисептични свойства (те проявяват активност срещу стафилококи).

МЛЕЧНА КИСЕЛИНА - дава възможност за поддържане на физиологичното – слабо кисело ниво (рН) на интимните зони, като ги предпазва от развитие на неблагоприятната бактериална флора.

ДЕКЛУРОН - стандартен воден разтвор на хиалуронова киселина, натриева сол, а именно гликозаминогликан, който е свързан с водата в епидермиса и включва компонент на междуклетъчната матрица в областта на дермата; дава възможност за поддържане на правилната хидратация и еластичност на кожата.

Съставките, които се съдържат в ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ образуват уникална комбинация от вещества, коитоподпомагат имунната система и защитават срещу неблагоприятни лезии в лигавицата; те имат благоприятно влияние върху полезната микрофлора на интимните зони и поддържат нейното равновесие.

Правилно съставената формула на ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ дава възможност за поддържането на подходящата, физиологична бактериална флора и съответстващата слабо – кисела среда, която допринася за засилване на естествената защитна бариерагарантира увеличаването на имунитета и значително намаляване на тенденциите за инфекции и възпалителни състояния на чувствителната кожа на интимните части, независимо от възрастта.

Активните съставки на продукта ефективно намаляват симптомите като сърбеж или парене, които често придружават раздразненията върху кожата.

При провеждане на изпитанията на ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ е доказано че той подобрява хидратацията на кожата и лигавиците по време на приложение, което има благоприятно влияние върху еластичността на кожата в областта на чувствителните интимни зони. Козметичният продукт ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ осигурява подходящи грижи и допринася за укрепването на имунитета не само срещу инфекции, но също така и срещу микронаранявания (микроранички). Уникалната формула на ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ е причина гелът да действа срещу различни възпаления, инфекции, като предпазва срещу повторната им поява. 
ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ се характеризира с естетически цвят на кехлибар, дължащ се на растителните екстракти които са част от формулата на продукта, той е с нежен аромат. Липсата на парабени прави прилагането на препарата безопасно и приятно.

ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ за интимна хигиена е много практичен и ефективен; той се препоръчва особено в случаите когато хигиенните процедури са възпрепятствани: има нежна консистенция на гел, което улеснява неговото прилагане, може лесно да се нанесе върху повърхността на кожата, като оставя приятен, едва забележим видим филм, (ефект след прилагането му), съдържащ хипоалергичен състав. ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ се характеризира с продължителен ефект на действие, което допълнително насърчава редовната му употреба.

Начин на употреба: ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ за интимна хигиена е предназначен за ежедневна, редовна употреба. Нанесете тънък слой от ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ като използвате памучен тампон или марля като предварително старателно измиете интимната зона (външните полови органи и областта на перинеума / ануса). Процедурата по нанасяне на гела трябва да се извърши като се започне с репродуктивните органи към перинеума / ануса или до част от интимната зона, когато е необходимо. Изчакайте, докато гелът напълно попие в кожата. Не е позволено да се използват каквито и да било други продукти с идентично или аналогично приложение едновременно с ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ.

В случай на възникване на каквато и да било негативна реакция в зоната където ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ се използва, препоръчва се незабавно да се прекрати употребата и се свържете с вашия лекар.

 

Състав: Вода, Пропиленгликол, Екстракт от кора на английски дъбЕкстракт от листа на Хамамелис виргинианаНатриев хиалуронатФеноксиетанолЕтилхексилглицеринЕкстракт от люспи (шушулки) на елда, Екстракт от посевен овес, Биозахарид Гума-1ГлицеринЕкстракт от корен на бодлив залистЕкстракт от кора на лимон,Екстракт от горски енчецБензоена киселинаДехидрооцетна киселинаПантенол, Полисорбат 20, Акрилатите / C10-30 алкилакрилат кросполимер, Триетаноламин, DMDM хидантоин , Млечна киселина, Алантоин, Парфюм.

 

ПРЕПОРЪКИ И ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ: Продуктът е предназначен за външна употреба,предназначен е изключително за използване на измити / почистени интимни зони (външни полови органи и перинеума / ануса) Измивайте ръцете си внимателно след прилагането на гела .Гелът не трябва да се използва върху наранена кожа, отворени рани, екземи. Избягвайте контакт с очите. Ако настъпи контакт на очите с гела, е необходимо незабавно да ги измиете с чиста вода и се свържете с вашия лекар. В случай на случайно поглъщане на гела е необходимо веднага да се свържете с вашия лекар .


НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място на стайна температура,между 15' С и 25'С да не се излага на пряка слънчева светлина,недостъпно за малки деца ,в оригинална опаковка.Да не се използва след дата посочена върху опаковката

ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ е дерматологично тестван и регистриран в Националната система за регистрация на козметични продукти, Република Полша.


Възможни са разлики в цените и наличностите на продуктите в онлайн аптеката и във физическите ни обекти!

Коментари (0)

Продукта "P.M.W. GAMA, VirumIntima / ВирумИнтима Успокояващ и регенериращ гел, 250 мл." не е коментиран.
Бъдете първият коментирал в Marvi.bg!

Подобни продукти

P.M.W. GAMA, Virumin / Вирумин - с 3 зърнени храни, 120 филтърни торбички х 2.5 гр.

Описание:Комплекс от 3 зърнени храни.Под формата на филтърни пакетчета.Съдържа Зелен ечемик, Овес, люспи от Елда, Лимонова трева, Зелен чай.Естествен източник на фибри, витамини, минерали и микроелементи.Защитно и успокояващо въздействие въ
65.57 лв.
54.49лв.

P.M.W. GAMA, Virumin DENT / Вирумин ДЕНТ, 120 филтърни торбички х 2.5 гр.

Описание:Под формата на филтърни пакетчета.Съдържа Елда, Хибискус, Касис, Зелен чай, Червена боровинка, малина, арония, шипка, мента, ябълка, черна ружа.Естествен източник на антиоксиданти, флавоноиди и антоцианини.Подпомага правилното функ
54.17 лв.
45.01лв.

P.M.W. GAMA, Virumin DENT / Вирумин ДЕНТ, 30 филтърни торбички х 2.5 гр.

Описание:Под формата на филтърни пакетчета.Съдържа Елда, Хибискус, Касис, Зелен чай, Червена боровинка, малина, арония, шипка, мента, ябълка, черна ружа.Естествен източник на антиоксиданти, флавоноиди и антоцианини.Подпомага правилното функ
16.99 лв.
14.12лв.

P.M.W. GAMA, Virumin DENT / Вирумин ДЕНТ, 15 филтърни торбички х 2.5 гр.

Описание:Под формата на филтърни пакетчета.Съдържа Елда, Хибискус, Касис, Зелен чай, Червена боровинка, малина, арония, шипка, мента, ябълка, черна ружа.Естествен източник на антиоксиданти, флавоноиди и антоцианини.Подпомага правилното функ
11.59 лв.
9.64лв.

P.M.W. GAMA, Virumin LUX / Вирумин ЛУКС, 120 филтърни торбички х 2.5 гр.

Описание:Под формата на филтърни пакетчета.Съдържа Елда, Канела, Касис, Ябълка, Шипка, Хибискус, Арония.Естествен източник на антиоксиданти, флавоноиди, витамини и минерали.Подпомага правилното функциониране на имунната система.Бързо затопл
54.17 лв.
44.30лв.

P.M.W. GAMA, Virumin LUX / Вирумин ЛУКС, 30 филтърни торбички х 2.5 гр.

Описание:Под формата на филтърни пакетчета.Съдържа Елда, Канела, Касис, Ябълка, Шипка, Хибискус, Арония.Естествен източник на антиоксиданти, флавоноиди, витамини и минерали.Подпомага правилното функциониране на имунната система.Бързо затопл
16.99 лв.
14.12лв.
Kodomo
Betty
Christian of Roma

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж

verified by

payment methods
© 2011 Аптеки МАРВИ, всички права запазени.