На въпросите Ви отговаря маг. фармацевт

0896 689 614

Marvi.bg » Хранителни добавки » Детоксикация » Други

ПО КАТЕГОРИЯ

СПЕЦИАЛНИ

ПО ПРОБЛЕМ

ПО ПРОИЗВОДИТЕЛ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

ПОЛИСОРБ ПЛЮС, Силициев двуокис + Янтарна киселина, 25 гр.

ПОЛИСОРБ ПЛЮС, Силициев двуокис + Янтарна киселина, 25 гр.
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
Други
Рейтинг: 1 2 3 4 5
35 , 45лв.

Информация

Описание:

 • Под формата на прах за перорална суспензия.
 • Активни съставки - Колоиден силициев двуокис - 98% и Янтарна киселина - 2%.
 • Допринася за ефективно изчистване на организма от токсини и шлаки, независимо дали са патогенни бактерии и бактериални токсини, антигени, хранителни алергени, както и солите на тежките метали, радионуклиди, микроорганизми, продукти от разпадане на алкохола и азотния метаболизъм.
 • Допринася за ефективно изчистване на кръвта, лимфата и всички вътрешни органи.
 • Оказва благоприятен ефект при хранителни алергии, кожни алергии (дерматити), екзема.
 • Действа благоприятно за възстановяване на клетките на кожата и премахване на възпалителните процеси, подпомага изглаждането на финните линии, подобряването на тонуса на кожата и тена, неутрализирането на вредното въздействие на свободните радикали.
 • Подпомага организма в случаи на натравяне, повръщане, диария, алергии, махмурлук, заболявания на черния дроб и жлъчните пътища, акне и проблемна кожа, хронични заболявания, грип и атипичната пневмония.
 • Подпомага организма при стрес.
 • Допринася за: укрепване на имунната система, подобряване на ефективността и намаляване на токсичността на лекарствената терапия, повишаване на умствената и физическата работоспособност, адаптиране към неблагоприятни условия, подобряване на общото здравословно състояние чрез пълно пречистване на всички органи и системи и възстановяване на клетъчното дишане.
 • Допринася за намаляване на исхемичните събития, идващи от мозъка, сърцето и други органи с нарушена циркулация.
 • Допринася за намаляване нивото на холестерола и кръвната захар.
 • Допринася за забавяне на процеса на стареене.
 • Подпомага за усвояването на хранителни вещества и витамини. 
 • Допринася за нормализиране на метаболизма и редуциране на теглото, извежда излишните мазнини приети чрез храната.
 • Допринася за изчистване на стомашно-чревния тракт.
 • Хранителна добавка.
 • Производител - Русия.


 ПОЛИСОРБ ПЛЮС е удивителна по рода си хранителна добавка с редица положителни качества за човешкия организъм.

Допринася за ефективно изчистване на организма от токсини и шлаки, независимо дали са патогенни бактерии и бактериални токсини, антигени, хранителни алергени, както и солите на тежките метали, радионуклиди, микроорганизми, продукти от разпадане на алкохола и азотния метаболизъм.
Допринася за ефективно изчистване на кръвта, лимфата и всички вътрешни органи.
Оказва благоприятен ефект при хранителни алергии, кожни алергии (дерматити),екзема. Действа благоприятно за възстановяване на клетките на кожата и премахване на възпалителните процеси, подпомага изглаждането на финните линии, подобряването на тонуса на кожата и тена, неутрализирането на вредното въздействие на свободните радикали.
Подпомага организма в случаи на натравяне, повръщане, диария, алергии, махмурлук, заболявания на черния дроб и жлъчните пътища, акне и проблемна кожа, хронични заболявания, грип и атипичната пневмония.
Подпомага организма при стрес. Допринася за: укрепване на имунната система, подобряване на ефективността и намаляване на токсичността на лекарствената терапия, повишаване на умствената и физическата работоспособност, адаптиране към неблагоприятни условия, подобряване на общото здравословно състояние чрез пълно пречистване на всички органи и системи и възстановяване на клетъчното дишане.
Допринася за намаляване на исхемичните събития, идващи от мозъка, сърцето и други органи с нарушена циркулация.
Допринася за намаляване нивото на холестерола и кръвната захар.
Допринася за забавяне на процеса на стареене.

Подпомага за усвояването на хранителни вещества и витамини. Допринася за нормализиране на метаболизма и редуциране на теглото, извежда излишните мазнини приети чрез храната.

Допринася за изчистване на стомашно-чревния тракт.

Сукциновата (янтарна) киселина има противовъзпалително, антиоксидантно, метаболитно действие, намалява образуването на свободни радикали и възстановява активността на антиоксидантните ензими и енергийния потенциал на клетките. Активира митохондриалната дихателна верига на ензимите (окислително – възстановителния потенциал), стимулира синтеза на белтъци и нуклеинови киселини, усвояването на глюкозата и мастните киселини и ресинтеза на макроерги. Когато приемате сукцинова (янтарна) киселина можете да забележите: увеличаване на устойчивостта на стрес, отслабване на физическата и психическа умора, подсилване на имунитета, намаляване на исхемичните събития, идващи от мозъка, сърцето и други органи с нарушена циркулация, увеличаване на умствената и физическа издръжливост, адаптиране към неблагоприятните условия.

 

Силиций – увеличава устойчивостта и стимулира фагоцитозата, участва в имунологичните процеси в протеина, въглехидратния метаболизъм, стимулира биосинтезата на колаген. Също така участва в образуването на съединителната и епителна тъкан, осигурявайки им здравина и еластичност. Той помага да се поддържат здрави ноктите, кожата и косата. Има стимулиращ ефект върху имунната система, забавя процеса на стареене в тъканите. Силициевият двуокис има сорбционни и детоксикиращи свойства. Той очиства организма от токсини, алергени, радионуклиди, неутрализира продукти от разграждането на алкохола, които отслабват имунната система и водят до умора, слабост, и увеличаване на чувствителността към инфекции. Спомага за отделяне на липидни комплекси и има стимулиращ ефект върху имунната система, забавя процеса на стареене на тъканите.

Хранителна добавка "Polisorb Plus" се препоръчва като допълнителен източник на сукцинова (янтарна) киселина и силиций.

 


Начин на прием:

Преди отваряне, банката трябва да се разклати добре!

Трябва да се приема през устата, като воден разтвор 1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства.

Приемайте 2 чаени лъжички, смесени в 0.5 чаша вода, 2 пъти дневно (1 чаена лъжичка съдържа 1.0 гр).

Продължителност на курса 7-10 дни.

Профилактиктичен прием: Една чаени лъжица (1гр) разтворена в 250 мл-500 мл вода, един път на ден, 1 час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства. 

Терапевтичен прием:

*За подмладяване на организма: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в  250мл-500мл вода два пъти на ден1 час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства.

Продължителност: от 7 до 10 дни За поддържане на ефекта е желателно курсът да се повтори след един месец или месец и половина. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

*За редуциране на телесното тегло: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в  250мл-500мл вода три пъти на ден, 1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства.

Продължителност: от 10 до 14 дни. За поддържане на ефекта е желателно курсът да се повтори след 1-2 седмици. . Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

*За повишаване на имунитета: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в  250мл-500мл вода четири пъти на ден, 1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства.

Продължителност: от 7 до 10 дни. След това следва почивка. При необходимост курсът да се повтори след 1-2 седмици. . Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

*При натравяне и диария: Една супена лъжица, разтворени в 250мл-500мл вода, три пъти на ден,1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства. Продължителност: от 3 до 5 дни

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

*При алергии и хронични интоксикации: Една супена лъжица, разтворени в  250мл-500мл вода, три пъти на ден, 1 час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства.

Продължителност: от 10 до 14 дни. При необходимост курсът да се повтори след 1-2 седмици. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

*За предотвратяване на махмурлук: Една - две супени лъжици в 500гр вода, преди да седнете на масата, повторете процедурата преди да си легнете. На сутринта още веднъж повторете процедурата. 

Забележка: Една препълнена (с връх) чаена лъжица съдържа 1гр от хранителната добавка ПОЛИСОРБ ПЛЮС. Една препълнена (с връх) супена лъжица съдържа 3гр от хранителната добавка ПОЛИСОРБ ПЛЮС.

 

Противопоказания:

*Пептична язва и язва на дванадесетопръстника в остра фаза;

*Кървене от стомашно-чревния тракт;

*Атония на червата;

*Индивидуална непоносимост;

* Бременни и кърмещи жени;

* Деца до 14 години.

 

Хранителна добавка POLISORB PLUS не е лекарство.

Преди прилагане се препоръчва да се консултирате със специалист.

 

Да се съхранява на сухо, добре проветрено и защитено от светлина място, далеч от достъпа на деца, при температура под 25 ° C и относителна влажност не повече от 75%.

 

Дата на изтичане:

Четири години от датата на производство. Не използвайте след срока на годност, който е отпечатан върху опаковката.

Хранителна добавка "Polisorb Plus" е предназначена за продажба на обществеността чрез аптеки и специализирани универсални магазини.


Възможни са разлики в цените и наличностите на продуктите в онлайн аптеката и във физическите ни обекти!

Коментари (0)

Продукта "ПОЛИСОРБ ПЛЮС, Силициев двуокис + Янтарна киселина, 25 гр." не е коментиран.
Бъдете първият коментирал в Marvi.bg!

Подобни продукти

Cephatonin / Цефатонин, подкрепа за паметта и мозъка, 475 мг., 30 капс.

Подкрепа за паметта и мозъка Регулира мозъчната дейност. Съдейства за по-добра памет и умствена дееспособност. Подкрепя обмяната на веществата. Състав за 1 капсула / 2 капсули (максимален дневен прием): Ацетил-L-карнитин (Acetil-L-carnitin
11.52лв.

Вениперфект, при разширени вени, 425 мг., 40 капс.

Veniperfect - За здрави вени и перфектно кръвообращение! Описание: За подкрепа дейността на венозната и капилярната системи на долните крайници, хемороидалния и гениталните съдови плексуси, а също така на ръцете, лицето и други части на тял
18.60 лв.
14.73лв.

АКЦИЯ Selenium A-C-E, анти-ейдж комплекс, 20 табл.

Селениум ACE - антиоксидантни таблеткиНай-мощният комплекс за защита и възстановяване на имунната система. Selenium-ACE е хранителна добавка с антиоксидантна активност, която осигурява едни от най-важните минерали - селен, в комбинация с ви
19.67 лв.
10.28лв.

АКЦИЯ GE 132, най-силният антиоксидант, 60 капс. + 30 капс. ПОДАРЪК

Подарете здраве и дълголетие на своите любими хора! 50% БОНУСПри покупка на GE 132 (опаковка от 60 капс.), получавате подарък GE 132 (опаковка от 30 капс.)!GE 132 - най-мощният антиоксидант! Описание:Комплекс от най-мощните естествени антио
116.42 лв.
99.88лв.

Nature's Way, АЛОЕ ВЕРА (сок от цели листа), 1 л.

АЛОЕ ВЕРА СОК от ЦЕЛИ ЛИСТА сок - 1 л. бутилка (99,7 % чисто алое)Хранителна добавка. Мощен антиоксидант и имуностимулатор. Aloe Vera Whole Leaf Juice 1 л. бутилка / 99,7 % чисто алое Хранителна добавка. Мощен антиоксидант и имуностимулатор
35.28лв.

Nature's Way, АЛОЕ ВЕРА (гел и сок) - плодов, 1 л.

65% СОК И ГЕЛ (ПЛОДОВ) ОТ АЛОЕ ВЕРА (не съдържа подсладители, аромати и оцветители)65% Натурално алое.Болкоуспокоително действиеПротивовъзпалително действиеПротивоалергично действиеМощен антиоксидант и имуностимулаторАнтибиотично действиеПр
30.94лв.
Sensifluid
Ruboril
Betty

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж

verified by

payment methods
© 2011 Аптеки МАРВИ, всички права запазени.