На въпросите Ви отговаря маг. фармацевт

0896 689 614

Marvi.bg » Дентална грижа » Дентална козметика » Sylphar

ПРОМОПАКЕТ iWhite Instant / айУайт, Комплект за професионално избелване на зъбите в домашни условия + iWhite Instant / айУайт, Избелваща вода за уста, 500 мл. ПОДАРЪК

ПРОМОПАКЕТ iWhite Instant / айУайт, Комплект за професионално избелване на зъбите в домашни условия + iWhite Instant / айУайт, Избелваща вода за уста, 500 мл. ПОДАРЪК
Sylphar
Рейтинг: 1 2 3 4 5

не е наличен

Информация

ПРОМОЦИОНАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Комплект за незабавно избелване на зъбите

 

iWhite Instant / айУайт, Комплект за професионално избелване на зъбите в домашни условия

 

Описание:

 • Комплект за професионално избелване на зъбите в домашни условия.
 • Клинично доказан незабавен избелващ ефект.
 • До 8 нюанса по-бели зъби.
 • Активно отстранява петната.
 • Заздравява зъбите.
 • Лесен за употреба: система в една стъпка, предварително напълнени гел-шини, без смесване.
 • Удобен за носене: меки прозрачни гел-шини за избелване на зъбите, един универсален размер, подходящ за всеки.
 • Избелва предната и задна част на зъбите.
 • 100% безвреден, не съдържа водороден пероксид.
 • Производител - Sylphar nv, Белгия.


 iWhite Instant е комплект за професионално избелване на зъбите в домашни условия за моментален ефект. Продуктът съдържа нов, революционен избелващ гел, чиято безвредност и незабавна ефективност са клинично доказани.

Незабавният ефект се забелязва веднага още след първото прилагане! Тази иновативна система в една стъпка активно премахва петната и заздравява зъбите. Комплектът е лесен за носене и употреба. Състои се от 10 меки и гъвкави гел-шини, които прилягат добре към зъбите за максимални резултати. Не е необходимо да почиствате или изварявате гел-шините, да използвате четки или спринцовки за точно измерване на гела; както и да се използват специални пасти за зъби или води за уста. Гел-шините на iWhite Instant са един универсален размер и са опаковани индивидуалноiWhite Instant се използва в домашни условия, отнема само 20 минути на ден за незабавен резултат и прави зъбите до 8 нюанса по-бели. Продуктът може да се използва от време на време, т.е. винаги когато смятате, че е необходимо, а за още по- смайващ резултат използвайте в продължение на 5 последователни дни.

Технология

Новата формула iWhite Instant е клинично изпитана. Клиничните проучвания доказват, че е безвредна за зъбите и води до незабавен избелващ ефект. Продуктът се основава на уникална иновативна технология, чрез която белитебио-активни кристали образуват покритие върху повърхността на зъбите(Film-crystallized Calcium technology). Тази технология осигурява незабавен избелващ ефект, активно премахва петната и в същото време реминерализира зъбите. Белите кристали се използват в комбинация със силнифилмобразуващи полимерни агенти, които физически фиксират кристалите върху повърхността на зъба, което води до оптичен избелващ ефект. iWhite Instantсъдържа и фталимид-пероксикапронова киселина (PAP). Това е уникална патентована съставка, която е предназначена да разруши химични двойни връзки, които причиняват денталното оцветяване, без това да засяга зъбната структура.

Избелващите гел-шини са произведени от мек прозрачен материал, за да бъдат гъвкави и да прилепват добре.

Благодарение на налягането, което се създава при притискането на шините към зъбите се катализира процеса на избелване – получава се продължително и постоянно освобождаване на активния гел върху зъбната повърхност за максимални избелващи резултати. Гел-шините са направени така, че да избелват зъбите и отпред и отзад. Това е важно, защото зъбите са полупрозрачни и петна от вътрешната страна на зъбите могат да прозират и да се виждат и отпред.

 

Начин на употреба:

Преди употреба на IWHITE измийте зъбите си, уверете се, че ръцете ви са чисти и сухи.

Извадете гел-шините от запечатания блистер и веднага ги поставете в устата си, така че гелът да попадне в контакт със зъбите. Горните и долните зъби се избелват едновременно.

Внимателно затворете устни върху гел-шините, след това затворете и устата си. Внимание: твърде силното притискане на зъбите може да доведе до изтичане на гела от шината.

След 20 минути извадете гел-шините и веднага ги изхвърлете. Нежно изплакнете с вода остатъците от гела  от зъбите и венците.

 

Предупреждения:

Не използвайте IWHITE при свръхчувствителност към някоя от съставките, по време на бременност и кърмене, при деца под 14 години; ако носите брекети, шини, бижута по зъбите и/или пиърсинг; имате проблемни венци.

IWHITE избелва само естествените зъби. Пломби, коронки и фасети не се повлияват от продукта.

Избягвайте поглъщане на гела. Не използвайте продукта в легнало положение. Не се препоръчва продължителен контакт с кожата.

Изплакнете обилно с вода, в случай на контакт с очите.

Прекратете употребата, ако се появи болка или прекомерна чувствителност.

Не използвайте продукта минимум 2 седмици след стоматологично или ортодонтско лечение.

 


Съдържание на комплекта:

10 предварително напълнени, избелващи, готови за употреба гел-шини iWhite Instant.


+

ПОДАРЪК: iWhite Instant / айУайт, Избелваща вода за уста, 500 мл.

 

Описание:

 • Избелваща вода за уста.
 • Съдържа син коварин, хексаметафосфат, PAP + флуорид.
 • Незабавен избелващ ефект.
 • Премахва и предотвратява образуването на плака.
 • Заздравява зъбите.
 • Производител - Sylphar nv, Белгия.


1-во действие

 

Незабавен избелващ ефект, благодарение на съставката син коварин. iWhite Instant избелваща вода за уста съдържа син коварин, който при изплакване образува ултра тънък филм по зъбната повърхност. Синият коварин пречупва лъчите на светлината, които падат по зъбната повърхност и по този начин придава видимо по-бял ефект.

 

2-ро действие

 

Хексаметафосфат отстранява и предотвратява образуването на плака. Клиничните изследвания показват, че тази активна съставка е идеална за премахване на зъбната плака. Също така помага за предотвратяване образуването на нова плака, което води до по-бяла и блестяща усмивка.

 

3-то действие

 

Активно избелване, благодарение на РАР. РАР е нова избелваща активна съставка за ефективно и дълбоко избелване на зъбите, абсолютно безвредна за зъбния емайл и венците. 30-дневно клинично изследване показва, че РАР действа предимно върху оцветяванията и прави зъбите видимо по-бели. РАР притежава и и антиплаков ефект, защотот потиска растежа на бактериите в устната кухина.

 

iWhite Instant Избелваща вода за уста съдържа и други съставки, като флуорид, който задравява и реминализира емайла – за наситено по-блестяща и здрава усмивка.


Начин  на употреба:

Разклатете енергично преди употреба, за да активирате тройното действие на съставките.

Изсипете 20 мл. в чаша, изплакнете зъбите и венците за половин минута, след това изплюйте. Не поглъщайте.

След употреба, изчакайте 30 мин. преди консумация на храна или напитки.

 

До изчерпване на количествата!


Възможни са разлики в цените и наличностите на продуктите в онлайн аптеката и във физическите ни обекти!

Коментари (0)

Продукта "ПРОМОПАКЕТ iWhite Instant / айУайт, Комплект за професионално избелване на зъбите в домашни условия + iWhite Instant / айУайт, Избелваща вода за уста, 500 мл. ПОДАРЪК" не е коментиран.
Бъдете първият коментирал в Marvi.bg!

Подобни продукти

WELEDA, Паста за зъби със соли - избелващ ефект, 75 мл.

Натурална грижа за зъбите и венците! За красива и здрава усмивка! Описание:Натурална паста за зъби със соли.Съдържа масло от мента пиперита, сок от плодовете на трънка, екстракт от смирна, екстракт от корен на ратания, екстракт от кората на
13.00 лв.
10.49лв.

YOTUEL Classic Mint, Избелваща паста за зъби, 50 мл.

Описание:Избелваща паста за зъби.Активни съставки - естествени ензими и ксилитол.Обогатена с флуорид.Възстановява естествената белота на зъбите.Не позволява повторно оцветяване на зъбната повърхност.Неутрализира зъбната плака.Намалява коли
10.30лв.

YOTUEL Pharma, Избелваща паста за зъби - при чувствителни зъби и венци, 50 мл.

По-здрави венци и по-бели зъби! Описание:Избелваща паста за зъби.При чувствителни зъби и венци.Активни съставки - ензими /папаин/ и Витамин В5.Богата на ксилитол и флуорид.Възстановява естествената белота на зъбите.Не позволява повторно оцв
10.30лв.

YOTUEL All in One, Избелваща паста за зъби, 75 мл.

Моментално! Здрави и искрящо бели зъби! Описание:Избелваща паста за зъби.Свеж ментов вкус.С активни кислородни микрочастички за моментално избелване.Активни съставки - карбамидпероксид, флуорид, калций и фосфати.Богата на флуорид.Възстанов
16.44лв.

Himalaya Herbals Sparkly White, Избелваща паста за зъби - без флуорид, 75 мл.

Описание:Избелваща паста за зъби.Активни съставки - мисвак, папаин, бромелаин, черупка от бадем, ментол.Избелва зъбите.Премахва петната по зъбния емайл за 2 седмици.Силно действие срещу повторна поява на петна по зъбите.Облекчава възпаление
4.10лв.

BilkaDent EXPERT, Паста за зъби с избелващо действие, 75 мл.

Описание:Избелваща паста за зъби.Съдържа комбиниран екстракт от лимон и шипка, сода бикарбонат и пирофосфати.Ефективно отстранява оцветявания /петна/ по зъбния емайл.Осигурява меко абразивно и избелващо действие.Противовъзпалително действие
3.09лв.
Biorepair
Дневна сделка
Betty

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж

verified by

payment methods
© 2011 Аптеки МАРВИ, всички права запазени.