На въпросите Ви отговаря маг. фармацевт

0896 689 614

Marvi.bg » Хранителни добавки » Детоксикация » Herba medica

ПО КАТЕГОРИЯ

СПЕЦИАЛНИ

ПО ПРОБЛЕМ

ПО ПРОИЗВОДИТЕЛ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

ПРОМОПАКЕТ Liquid For Fit / Ликуид Фор Фит, за детоксикация, отслабване и освобождаване от задържаните течности, 250 мл. + Liquid Off / Ликуид Оф, 250 мл.

ПРОМОПАКЕТ Liquid For Fit / Ликуид Фор Фит, за детоксикация, отслабване и освобождаване от задържаните течности, 250 мл. + Liquid Off / Ликуид Оф, 250 мл.
Herba medica
Рейтинг: 1 2 3 4 5

не е наличен

Информация

СУПЕР ОФЕРТА

Вземете 2 на СПЕЦИАЛНА ЦЕНА

ПЪЛНА ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ И ОТСЛАБВАНЕ

 

Liquid For Fit / Ликуид Фор Фит, за дренаж и отслабване, 250 мл.

 

Мощен инструмент за борба с наднормените килограми!


Описание:

 • Мощен натурален дренатор.
 • В течна форма.
 • Подходящ при:

        - затлъстяване

        - целулит

        - наднормено тегло

 • Активни растителни съставки - гарциния камбоджа, колеус форсколии, хром, артишок, полски хвощ, болдо, розмарин, червена лоза и царевична свила.
 • Пречиства организма от токсини /силен детоксикиращ ефект/.
 • Подпомага правилната бъбречна и чернодробна функция.
 • Освобождава организма от задържаните течности / дренира/.
 • Спомага за естественото освобождаване от излишните килограми.
 • Връща енергията и тонуса.
 • Антисептично действие.
 • Пречиства кръвта.
 • Не нарушава естествения воден баланса на организма.
 • Пълноценно усвояване на съставките.
 • 100% натурален продукт.
 • Хранителна добавка.
 • Производител - Plameca, Испания за Herbamedica, България.


 Задържането на течности е сериозен здравословен и козметичен проблем, който най-често се изразява в подути крайници, лице и корем. Задържането на течности е и една от причините за появата на не малко здравословни проблеми / повишено артериално налягане, ревматизъм, наднормено тегло, целулит, торбички под очите и др./ И доста често, търсейки причината за възникване на тези проблеми, не осъзнаваме, че всъщност разковничето се крие именно в задръжката на течности в организма и освобождавайки /дренирайки/ ги извън тялото ни, можем да се освободим от куп други усложнения.

 Liquid For Fit е иновативна хранителна добавка в пълноценно усвоима течна форма, който спомага за нормалното и здравословно поддържане на нормална телесна маса. Действие в 2 основни насоки:

1. Бързо и доказано ефективно освобождава от задържаните течности и токсини, без да нарушава естествения водно-електролитен баланс на тялото. Това от своя страна спомага за естественото освобождаване от излишните килограми и целулита, понеже знаем, че най-голямо количество течности се задържа именно в мастните клетки. Ликуид Фор Фит "освобождава" черния дроб и бъбреците "затлачени" от натрупаните токсини и вредни вещества, продукт на метаболитните процеси в организма, и възвръща тяхната нормална детоксикираща функция.

Liquid Фор Фит е комбинация от внимателно подбрани растения и билки, действащи по най-добрия начин за постигане на троен ефект: дренаж, детоксикация и отслабване. Това се постига чрез активиране на чернодробен, бъбречен и циркулаторен механизъм.

Артишок - богат на множество биоктивни вещества и антиоксиданти, които подпомагат нормалната функция на чернодробните клеткиЦинарин е най-мощния биофлавоноид в състава на Артишока, с изразени антиоксидантни свойстваПодкрепя детоксиращите функции на черния дроб и на отделителната система. Активизира стомашно-чревния тракт иподобрява перисталтиката на червата, като по този начин помага при запек. Способства за елиминирането от организма на токсините, солите на тежките метали и шлаките, резултат от метаболитните процеси в организма. 

Червена лоза - листата й са богати на флавоноиди, които благоприятстват добрата циркулация на кръвта и не допускат нейния застой.

Полски хвощ - притежава силно детоксикиращо, диуретично, противовъзпалително и кръвоспиращо действие. Изчиства организма от натрупано в него олово. Повишава тонуса, еластичността и пропускливостта на кръвоносните съдове. Благоприятно повлиява функцията на бъбреците.

Болдо - едно от най-популярните мексиканско-американски лечебни растения. Лек диуретик, холеретик и тоник за кръвта. Стимулира чернодробната и жлъчна дейност.

Розмарин - съдържа танин и етерични масла. Подпомага доброто храносмилане и подобрява функцията на черния дроб. Притежава антибактериално, противогъбично, антиоксидантно и тонизиращо действие.

Царевична свила - мощен диуретик. Притежава антибактериално въздействие. Царевичната свила е ефикасно и безвредно средство за отслабване. Редуцира подкожните мазнини, потиска апетита и създава чувство за ситост.

2. Съставки за редукция на мазнините:

Гарциния камбоджа - добре познато растение, което традиционно се използва в Аюрведичната медицинска система. Резултатите от научните изследвания показват, че е безопасна и че притежава ценни свойства. Нейната активна съставка е хидроксилимонената киселина, която взима участие в цикъла на Кребс, и по биохимичен път затруднява синтеза на мастни киселини. Тази киселина увеличава освобождаването на серотонин в мозъка, което води до потискане на апетита.

Колеус форсколии е член на семейството на ментата. В корена си съдържа дитерпеновия алкалоид форсколин, който стимулира липолизата в мастните клетки чрез активиране на аденилат циклаза и повишава нивата на цикличния аденозин монофосфат. Цикличният АМФ може да регулира термогенния отзвук на тялото към храната, увеличава основните метаболитни нива на организма и използването на телесните мазнини.

Хромът, приет в тази форма, помага на мускулите да приемат повече глюкоза от кръвта и така се повишава ефективността на инсулина до оптималните му нива. Това дава възможност да бъдат изгорени повече мазнини под формата на енергия и предотвратява преобразуването на глюкозата в мазнини. Така хром пиколинатът намалява излишните мазнини в полза на чистата мускулна маса. Освен това хромът намалява чувството за глад.

Благодарение на своята оригинална формула, Liquid For Fit е мощен инструмент за борба с наднормените килограми.

Liquid For Fit има целенасочено и комплексно въздействие върху причините за метаболитен дисбаланс, водещи до токсични задръжки и наднормено тегло.

Liquid for Fit благоприятства кръвообращението и обмяната на веществата, има диуретично и очистително действие, което, в съчетание с правилно и разнообразно хранене и физическа активност, ще бъде Ваш добър помощник в трайното и здравословно отслабване.

Liquid for Fit e част от програмата „Weight Management”, създадена от Detox Center. Продуктовата серия „Weight Management” е насочена към проблема за регулиране на телесното тегло. Тя включва продукти и процедури, чрез които се подхожда комплексно към този здравословен и естетичен проблем. За постигане на оптимални резултати, Liquid for Fit може да се комбинира с ForsLean.


Начин на прием:

Разтворете 15 мл. от съдържанието в литър и половина вода и изпийте течността в рамките на деня. Този начин на приемане на продукта Ви гарантира, че ще поемете минималното количество вода за деня (пиенето на вода не води до задържане на течности, образуване на целулит и не нарушава работата на черния дроб и бъбреците) и ще приемате активните вещества на малки порции през целия ден.

Продължителност на приема: До постигане на желаното телесно тегло.


Съдържание:  В максимална дневна доза 15 ml   В 250 ml

Екстракт от плод на Гарциния камбоджа

(съдържа хидроксилимонена киселина - HCA)  560 mg (280 mg) / 9333 mg (4667 mg)

Течен екстракт от листа на артишок 0,3 ml / 5 ml

Течен екстракт от стъбла на полски хвощ 0,3 ml / 5 ml

Течен екстракт от листа на болдо 0,3 ml / 5 ml

Течен екстракт от царевична свила 0,3 ml / 5 ml

Течен екстракт от листа на розмарин 0,2 ml / 3.33 ml

Течен екстракт от листа на червена лоза 0,1 ml / 1.7 ml

Екстракт от колеус форсколии

(10 % форсколин) 56 mg (5.6 mg) / 933 mg (93.3 mg)

Хром 30 μg (75% NRV*) / 500 μg


Вода, екстракт от плод на гарциния камбоджа (Garcinia Сambogia) (min. 50% HCA), течни екстракти (1:1) от листа на артишок (Cynara scolymus L.), стъбла на полски хвощ (Equisetum arvense L.), листа на болдо (Peumus boldus Molina), царевична свила (Zea mays L.), листа на розмарин (Rosmarinus officinalis L.) и листа на червена лоза (Vitis vinifera L.), екстракт от корен на колеус форсколии (Coleus forskohlii) (min. 10% форсколин), хром пиколинат. Помощни вещества: киселинен регулатор (лимонена киселина), консерванти (калиев сорбат, натриев бензоат), оцветяващ агент (карамел), подсладител (сукралоза, стевиозиди).


Този продукт е хранителна добавка и не замества балансираното и разнообразно храненe.

 

 

+

Liquid Off / Ликуид Оф, за детоксикация, отслабване и освобождаване от задържаните течности, 250 мл.

 

Цялостно пречистване на организма!

 

Описание:

 • Мощен натурален дренатор.
 • В течна форма.
 • Подходящ при:

        - задържане на течности

        - синдрома "тежки крака"

        - целулит

        - наднормено тегло

        - отоци по крайници, лице, корем /торбички под очите/

        - отоци свързани с предменструален синдром

        - ревматизъм и воднянка

        - чернодробни и бъбречни заболявания

 • Активни растителни съставки - артишок, полски хвощ, болдо, розмарин, червена лоза и царевична свила.
 • Пречиства организма от токсини /силен детоксикиращ ефект/.
 • Подпомага правилната бъбречна и чернодробна функция.
 • Освобождава организма от задържаните течности / дренира/.
 • Спомага за естественото освобождаване от излишните килограми.
 • Връща енергията и тонуса.
 • Антисептично действие.
 • Пречиства кръвта.
 • Не нарушава естествения воден баланса на организма.
 • Пълноценно усвояване на съставките.
 • 100% натурален продукт.
 • Хранителна добавка.
 • Производител - Plameca, Испания за Herbamedica, България.

 

 Liquid Off е иновативен дренатор в пълноценно усвоима течна форма, който бързо и доказано ефективно освобождава от задържаните течности и токсини, без да нарушава естествения водно-електролитен баланс на тялото. Това от своя страна спомага за естественото освобождаване от излишните килограми и целулита, понеже знаем, че най-голямо количество течности се задържа именно в мастните клетки. Ликуид Оф "освобождава" черния дроб и бъбреците "затлачени" от натрупаните токсини и вредни вещества, продукт на метаболитните процеси в организма, и възвръща тяхната нормална детоксикираща функция.

Liquid Off е комбинация от внимателно подбрани растения и билки, действащи по най-добрия начин за постигане на троен ефект: дренаж, детоксикация и отслабване. Това се постига чрез активиране на чернодробен, бъбречен и циркулаторен механизъм.

Артишок - богат на множество биоктивни вещества и антиоксиданти, които подпомагат нормалната функция на чернодробните клеткиЦинарин е най-мощния биофлавоноид в състава на Артишока, с изразени антиоксидантни свойстваПодкрепя детоксиращите функции на черния дроб и на отделителната система. Активизира стомашно-чревния тракт иподобрява перисталтиката на червата, като по този начин помага при запек. Способства за елиминирането от организма на токсините, солите на тежките метали и шлаките, резултат от метаболитните процеси в организма. 

Червена лоза - листата й са богати на флавоноиди, които благоприятстват добрата циркулация на кръвта и не допускат нейния застой.

Полски хвощ - притежава силно детоксикиращо, диуретично, противовъзпалително и кръвоспиращо действие. Изчиства организма от натрупано в него олово. Повишава тонуса, еластичността и пропускливостта на кръвоносните съдове. Благоприятно повлиява функцията на бъбреците.

Болдо - едно от най-популярните мексиканско-американски лечебни растения. Лек диуретик, холеретик и тоник за кръвта. Стимулира чернодробната и жлъчна дейност.

Розмарин - съдържа танин и етерични масла. Подпомага доброто храносмилане и подобрява функцията на черния дроб. Притежава антибактериално, противогъбично, антиоксидантно и тонизиращо действие.

Царевична свила - мощен диуретик. Притежава антибактериално въздействие. Царевичната свила е ефикасно и безвредно средство за отслабване. Редуцира подкожните мазнини, потиска апетита и създава чувство за ситост.

 Liquid Off e единствения по рода си, високоефективен натурален дренатор, който успешно пречиства организма от задържаните течности и токсини, а заедно с това се възвръща и естествения свеж тен на кожата, енергията и тонуса. И най-важното е, че всичко се случва по един напълно естествен начин за организма, без никакви нежелани реакции.


Начин на прием:

Разредете 20 мл от съдържанието в литър и половина вода и изпийте течността в продължение на деня.
Продължителност на приема: един месец. При повторна поява на симптомите да се възобнови приема.


Състав в 250 мл.: 

Листа на Артишок (Cynara scolymus L.)- 5000мг.

Стъбла на Полски хвощ (Equisetum arvense L.) - 5000мг.

Листа от Болдо (Peumus boldus Molina) - 5000мг.

Царевична свила (Zea mays L.) - 5000мг.

Листа от Розмарин (Rosmarinus officinalis L.) - 1330мг.

Листа от червена лоза (Vitis vinifera L.) - 670мг.


Помощни вещества: Лимонена киселина, подсладител, карамел (оцветяващ агент), калиев сорбат (консервант).

 

До изчерпване на промоционалните количества!


Възможни са разлики в цените и наличностите на продуктите в онлайн аптеката и във физическите ни обекти!

Коментари (4)

mariana colova 13 / 06 / 2017

мога ли да ползвам само единия продукт или е задалжително да са и двата ,каква е разликата между джата

Marvi.bg 14 / 06 / 2017

mariana colova

мога ли да ползвам само единия продукт или е задалжително да са и двата ,каква е разликата между джата

Зависи какъв ефект търсите. Ликуид Офф има основно дрениращ и детоксикиращ ефект, докато Ликуид Фор Фит съчетава действието на Ликуид Офф с допълнително действие върху контрола на теглото.

Гюляй Илчева 17 / 06 / 2017

Как ще се приемат едновременно и двата продукта?

Marvi.bg 19 / 06 / 2017

Гюляй Илчева

Как ще се приемат едновременно и двата продукта?

Продуктите не се приемат едновременно. Първо може да направите детоксикиращ курс с Liquid Off, след приключването на който, може да преминете към прием на Liquid For Fit.

Подобни продукти

AZZARO NOW Eau de Toilette за жени 80ml.

AZZARO NOWTоалетна вода за жени 80ml Свежият аромат постигнат от комбинацията на алдехиди, кехлибар, ром, бял чай и флорални нотки както и красовите извивки във външният вид на Azzaro Now Women дават тотално нов нюанс на женственноста. Върх
61.45 лв.
40.79лв.

ISISPHARMA Teen Derm Gel, Ексфолиращ почистващ гел при мазна кожа, 150 мл.

Описание:Почистващ ексфолиращ гел.За мазна и акнеична кожа.При леко и умерено акне.Активни съставки - 5-α авокута, цинк, киселини от тамяново дърво, салицилова киселина.Оказва противовъзпалително действие.Контролира себумната секреция
26.18 лв.
17.06лв.

ISISPHARMA Light Eyes hydrogel, Изсветляващ хидрогел за околоочния контур, 15 мл.

Кажете Сбогом! на тъмните петна, торбичките и бръчките под очите с Хидрогелът Light Eyes на Isispharma! Начин на приложение: LIGHT EYES HYDROGEL се прилага сутрин и вечер в областта около очите. Хидрогелът се нанася с леки кръгови движения,
39.60 лв.
19.91лв.

АКЦИЯ ISISPHARMA Uveblock Invisible Fluid 50+, Слънцезащитен крем за лице SPF50+, 40 мл.

Невидим щит срещу слънчевите лъчи! UVEBLOCK 50+ е фотозащитен флуид с фактор на защита 50+ и е предназначенза фоточувствителни кожи или за предпазване от слънчеви изгаряния. Неговата оптимална комбинация от филтри осигурява много висока ст
35.70 лв.
28.56лв.

ISISPHARMA Secalia Balm, Балсам-емолиент за тяло - за много суха / атопична кожа, 200 мл.

Описание:Балсам-емолиент за тяло.При суха или много суха кожа, с тенденция към атопия.Активни съставки - масла от Карите и Инка Инчи, глицерин.Подхранва и хидратира в дълбочина.Възстановява хидролипидния слой на кожата.Придава мекота и елас
33.00 лв.
21.80лв.

ISISPHARMA Secalia A.H.A, Кераторегулиращ емолиент за тяло - за много суха кожа, 200 мл.

Описание:Емолиент за тяло.При много суха кожа.Активни съставки - масла от Карите и Инка Инчи, алфахидрокси киселини, глицерин.Подхранва и хидратира в дълбочина.Възстановява хидролипидния слой на кожата.Придава мекота и еластичност.Без консе
33.10 лв.
20.86лв.
Christian of Roma
Swiss Image
Дневна сделка

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж

verified by

payment methods
© 2011 Аптеки МАРВИ, всички права запазени.