На въпросите Ви отговаря маг. фармацевт

0896 689 614

Marvi.bg » РАЗПРОДАЖБА » Здраве » Swanson USA

SWANSON, Мултивитамини - интензив, 120 софтгел капс.

SWANSON, Мултивитамини - интензив, 120 софтгел капс.
Swanson USA
Рейтинг: 1 2 3 4 5

не е наличен

Информация

Описание:

 • Високо потенцирана мултивитаминна формула.
 • Под формата на бързо усвоими софтгел капсули.
 • Активни съставки - 18 есенциални витамина и минерала + Лутеин.
 • Мощно антиоксидантно действие.
 • За здрави кости, кожа и нокти.
 • Повишава имунитета.
 • Повдига общия тонус и жизненост.
 • Укрепва нервната система.
 • Хранителна добавка.
 • Производител - САЩ.

 

Основана през далечната 1969 г., днес продуктите на американската компания SWANSON са отличени като N1 хранителни добавки за 2011 г. С богата гама от хранителни добавки, които обединяват няколко основни качества - най-добрите съставки, най-ниски цени и висока ефикасност! Вече и във България!

 

Витамин A USP (бета-каротин) - Допринася за нормалната клетъчна диференциация / функция на имунната система. Допринася за поддържането на нормалната кожа и лигавици. Допринася за поддържане на нормално зрение. Допринася за нормалния  метаболизъм на желязото.

Витамин С USP -  може да допринесе за намаляване на умора и отпадналост. Допринася за нормалните психологически функции. Спомага за регенерацията на редуцираната форма на витамин Е.
(като аскорбинова киселина) 300 мг 500% 
Витамин D USP - Допринася за поддържането на нормалната костна система и зъбите. Допринася за нормално абсорбиране и усвояване на калций и фосфор, както и поддържането на нормални концентрации на калций в кръвта. Допринася за нормалното клетъчно делене. Допринася за поддържането на нормалната функция на мускулите.
Витамин E USP - Витамин Е допринася за защитата на клетъчните компоненти от окислително увреждане. Защита на ДНК, протеини и липиди от окислително увреждане. Запазване на нормалната функция на имунната система. 
Поддържане на здрави зъби, кости, нормална коса, нормална кожа и здрави нокти. Поддръжка на нормална сърдечна функция. Запазване на нормално зрение, като защитава лещата на окото. Принос към нормална когнитивна функция. Регенерация на редуцираната форма на витамин С. Поддръжка на нормалната циркулация на кръвта.
Тиамин USP - Допринася за нормалния и устойчив метаболизъм. Допринася за нормалното функциониране на нервната система. Допринася за нормалната функция на сърцето. Тиаминът допринася за нормалното протичане на психологическите  функции.
Рибофлавин USP - Рибофлавинът допринася за нормалния метаболизъм. Рибофлавинът допринася за нормалния метаболизъм на желязото в организма. Рибофлавинът допринася за поддържането на нормалната кожа и лигавици. Рибофлавинът допринася за поддържане на нормалното зрение. Рибофлавинът допринася за поддържането на нормални кръвни клетки. Рибофлавинът допринася за защитата на клетъчните компоненти от окислително увреждане. Рибофлавинът може да допринесе за намаляване на умората и отпадналостта. Рибофлавинът  допринася за поддържането на нормалната функция на нервната система.
Ниацин USP - Допринася за нормалното функциониране на нервната система. Допринася за поддържането на нормалната кожа и лигавици. Допринася за нормално протичане на енергийно устойчивия метаболизъм. Ниацинът може да допринесе за намаляване на умората и отпадналостта. Ниацинът допринася за нормални психологически функции.
Витамин B-6 USP - Допринася за нормалното образуването на червените кръвни клетки. Допринася за нормалната функция на имунната система. Допринася за регулиране на хормоналната дейност. Допринася за нормалния метаболизъм на протеина и гликогена. Допринася за нормалното функциониране на нервната система.
Витамин В6 допринася за нормалния метаболизъм на хомоцистеина. Допринася за нормалния енергийно -устойчив метаболизъм. Допринася за нормалните психологически функции. Витамин В6 може да допринесе за намаляване на умора и отпадналостта. Витамин В6 допринася за нормалния цистеинов синтез.
Фолиева киселина USP - Допринася за нормалното клетъчно делене и нормално формиране на кръвните елементи. Допринася за нормалния метаболизъм на хомоцистеина и нормалната функция на имунната система. Фолиевата киселина допринася за нормалните психологически функции и за намаляване на умората и отпадналостта. Допринася за нормалния синтез на аминокиселините.
Витамин B-дванадесет USP - Допринася за нормалния енергиен метаболизъм и нормалното образуването на червените кръвни клетки. Допринася за нормалното функциониране на имунната система и нормалното клетъчно делене. Витамин В12 допринася за нормалните неврологични и психологически функции. Допринася за нормалния метаболизъм на хомоцистеина и за намаляване на умора и отпадналост.
Биотин USP 300 мкг 100% - Биотинът допринася за нормалните физиологични функции. Запазва есттествения вид на кожата и лигавиците. Поддръжа нормалния вид на косата, здравината на костите, зъбите и здравината на костите.
Намалява умората и отпадналостта. Допринася за нормалните психологически функции и нормалния метаболизъм на хранителните съставки.
Пантотенова киселина USP - Допринася за нормално протичане на енергийно- нестабилния метаболизъм. Допринася за нормалната умствената дейност и за нормалния метаболизъм и синтеза на стероидни хормони, витамин D и някои невротрансмитери. Пантотеновата киселина може да допринесе за намаляване на умората и отпадналостта.
Калций - необходим за поддържането на здрави кости и зъби. Допринася за нормалната мускулна функция и невротрансмисия и за нормалното съсирване на кръвта. Калцият допринася за нормалното протичане на енергийния метаболизъм и за нормалното функциониране на храносмилателните ензими. Калцият допринася за нормалното делене и диференциация на клетките.
Желязо - Допринася за нормалното формиране на кръвните клетки и хемоглобина. Допринася за нормалния преноса на кислород в тялото и  за нормалния енергийно – устойчив метаболизъм. Допринася за нормалната функция на имунната система и за нормална когнитивната функция. Допринася за нормалното клетъчно делене. Желязото може да допринесе за намаляване на умората и отпадналостта.
Йод USP - допринася  за нормални когнитивни и неврологични функции. Допринася за нормалното функциониране на енергийно устойчивия метаболизъм. Допринася за нормалната функция на щитовидната жлеза и производството на хормони на щитовидната жлеза.
Магнезий - Допринася за електролитния баланс. Допринася за поддържането на нормална костна система и зъби.
Допринася за нормален енергийно устойчив метаболизъм. Допринася за нормалната мускулна функция, включително и сърдечния мускул; допринася за нормалното функциониране на нервната система. Допринася за нормалния протеинов синтез и за нормалното клетъчно делене. Магнезият може да допринесе за намаляване на умората и отпадналостта и за нормалните физиологични функции.
Цинк - Допринася за нормалното функциониране на имунната система и за нормалния синтез на ДНК и деление на клетките. Допринася за защитата на клетъчните компоненти от окислително увреждане. Поддържа нормалната костна система. Допринася за нормалната когнитивната функция и за нормалната плодовитост и възпроизводство. Допринася за нормалния метаболизъм на мастните киселини и за нормалния киселинно-алкален метаболизъм. Допринася за нормалния метаболизъм на витамин А и за поддържане на нормалното зрение, нормална кожа. Цинкът допринася за нормалния протеинов синтез и за поддържането на нормални серумни концентрации на тестостерона. Цинкът допринася за нормалния метаболизъм на въглехидратите и за нормалния метаболизм на хранителните вещества.
Селен - Допринася за защитата на клетъчните компоненти от окислително увреждане. Допринася за нормалната функция на имунната система и за нормалната функция на щитовидната жлеза. Допринася за нормалната сперматогенеза. Допринася за защитата на клетъчните компоненти от окислително увреждане / нормалната функция на щитовидната жлеза. Селенът допринася за поддържането на нормална коса и за поддържането на здрави нокти.
Мед - Допринася за нормалната функция на имунната система и за защитата на клетъчните компоненти от окислително увреждане. Допринася за поддържането на съединителната тъкан и  за нормален енергийно -устойчив метаболизъм. Допринася за нормалното функциониране на нервната система. Допринася за нормална кожа и пигментация на косата и за нормалното транспортиране на желязото в кръвта.
Манган - Допринася за защитата на клетъчните компоненти от окислително увреждане и за поддържането на нормалната костна система. Допринася за нормалния енергийно устойчива метаболизъм. Манганът допринася за нормалното образуване на съединителната тъкан.
Хром - допринася за нормалния метаболизъм на хранителните вещества и за поддържането на нормални нива на кръвната захар.
Молибден - допринася за нормалното протичане на на метаболизма на аминокисилините, съдържащи компонента сяра.

 

 

Начин на прием: По 2 капсули дневно с вода и храна.

 

 

Съдържание в 2 софтгел капс. SWANSON HIGH POTENCY SOFTGEL MULTI:

Витамин A USP (бета-каротин) 10 000 IU 200% 
Витамин С USP (като аскорбинова киселина) 300 мг 500% 
Витамин D USP (като холекалциферол) 400 IU 100% 
Витамин E USP (като DL-алфа токоферил ацетат) 200 IU 667% 
Тиамин USP (като тиамин мононитрат), (витамин Б-1) 50 мг 3,333% 
Рибофлавин USP (витамин B-2) 50 мг 2941% 
Ниацин USP (10 мг като ниацинамид мг ниацин и 50) 60 мг 300% 
Витамин B-6 USP (като пиридоксин хидрохлорид) 50 mg 2500% 
Фолиева киселина USP 400 мкг 100%
Витамин B-дванадесет USP (като цианокобаламин) 50 мкг 833% 
Биотин USP 300 мкг 100% 
Пантотенова киселина USP (като D-калциев пантотенат) 50 mg 500% 
Калций (от калциев карбонат) 200 mg 20% 
Желязо (от железен фумарат) 15 мг 83% 
Йод USP (От калиев йодид) 150 мкг 100% 
Магнезий (От магнезиев оксид) 100 мг 25% 
Цинк (от цинков оксид) 15 мг 100% 
Селен (SelenoExcell ® органично свързан селен мая) 200 мкг 286% 
Мед (от меден глюконат) 2 mg 100% 
Манган (От манганов сулфат) 10 мг 500% 
Хром (От хром пиколинат) 120 мкг 100% 
Молибден (От натриев молибдат) 75 мкг 100% 

Лецитин (от соя) 80 мг 
Холин FCC (От холин битартрат) 50 mg † 
Инозитол FCC 50 мг † (Допринася за когнитивна функция.)
PABA USP (Пара-аминобензоена киселина) 50 мг †
Бор (Допринася за поддържане на костите и ставите здрави.)(от калциев borogluconate), 1 мг † 
Силициев диоксид 500 микрограма † 
Ванадий (от vanadyl сулфат) 10 мкг † 

* Процент на дневна стойност се базира на диета от 2000 калории. 

† Дневната стойност не е установена.


Други съставки: соево масло, желатин, глицерин, калий (хлорид) 30 мг, пречистена вода, масло от рапица, пчелен восък, екстракт от рожков.ВНИМАНИЕ: При предозиране заради високото съдържание на желязо продуктът може да причини фатално отравяне. Не се препоръчва на деца под шестгодишна възраст. Съхранявайте далеч от деца. В случай на случайно предозиране, обадете се незабавно на лекар или на бърза помощ.

SelenoExcell ® е регистрирана търговска марка на Cypress Systems, Inc.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.


Възможни са разлики в цените и наличностите на продуктите в онлайн аптеката и във физическите ни обекти!

Коментари (0)

Продукта "SWANSON, Мултивитамини - интензив, 120 софтгел капс." не е коментиран.
Бъдете първият коментирал в Marvi.bg!

Подобни продукти

АКЦИЯ Alive!, Натурални мултивитамини + супер-храни, 1 гр., 30 табл.

ALIVE! - Витамини номер едно в света! Висококачествен натурален мултивитаминен комплекс! Описание:Мултивитаминен комплекс.Под формата на таблетки. Специално балансиран комплекс от витамини, минерали, микроелементи, 18 аминокиселини, 12 хран
21.25 лв.
18.10лв.

Doppelherz aktiv, Витамини А-Я с Лутеин, 30 депо-табл.

Всяка таблетка Допелхерц Витамини от А до Я е изработена на специален принцип със забавено освобождаване на съставките, за по-добро усвояване от организмът. Описание: Не винаги можем да си позволим да се храним здравословно и да приемаме в
9.98лв.

Walmark, Мултивитамини Speкtrum Imunactiv, 30 табл.

Speкtrum Imunactiv-сила за имунната система! Описание: Комплексен мултивитаминен и мултиминерален продукт от ново поколение.Укрепва имунната система на организма.Спомага за по-бързото възстановяване по време на или след боледуване.Намалява
17.60 лв.
14.39лв.

Walmark, Мултивитамини Speкtrum Energy, 30 табл.

Spektrum Energy-сила и енергия за всеки ден! Описание: Комплексен мултивитаминен и мултиминерален продукт от ново поколение.За повече енергия.Подходящ при хронична физическа и умствена умора, както и проблеми с концентрацията.Укрепва имунн
17.60 лв.
14.60лв.

SUNLIFE, Мултивитамини A-Z + Лутеин, 60 табл. с удължено освобождаване

Витамините за по-добър живот! Описание:Мултивитамини A-Z + Лутеин.Под формата на таблетки с удължено освобождаване.Активни съставки - 26 есенциални витамина и минерала + Лутеин.Мощно антиоксидантно действие.За здрави кости, кожа и нокти.Пов
17.35 лв.
16.99лв.

AZZARO NOW Eau de Toilette за жени 80ml.

AZZARO NOWTоалетна вода за жени 80ml Свежият аромат постигнат от комбинацията на алдехиди, кехлибар, ром, бял чай и флорални нотки както и красовите извивки във външният вид на Azzaro Now Women дават тотално нов нюанс на женственноста. Върх
61.45 лв.
40.79лв.
Isispharma Uveblock пудра
Biorepair
Kodomo

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж

verified by

payment methods
© 2011 Аптеки МАРВИ, всички права запазени.